Bingo odds

För somliga är det intressant att känna till oddsen i bingo. Att beräkna odds i bingo är faktiskt inte särskilt svårt eftersom det rör sig om ett begränsat antal variabler – det är dina brickor kontra det sammanlagda antalet brickor i spelet. Problemet är att du inte vet exakt hur många brickor som är i spel, dock framgår det hos bingosajterna hur många spelare som deltar och därmed kan du beräkna ett ungefärligt antal brickor.

Låt säga att det är 100 brickor med och du förfogar över tre stycken. I så fall är det 3 % chans att du ska vinna. Genom att köpa många brickor ökar du chanserna till att det blir du som vinner. Den spelare som har flest brickor i spel har helt enkelt störst procentuella vinstchanser.

Du bör också leta efter speciella erbjudanden som gör att ditt potentiella vinstvärde ökar. Vissa bingosajter ger dig till exempel en bricka extra för varje du köper. Genom att använda dig av sådana möjligheter kan du öka dina vinstchanser utan merkostnad. Hos sajter som Jackpotjoy och Dream Bingo hittar du spel där du ibland får brickor på köpet.

Du kan läsa mer om odds i artikeln Bingobrickor och vinster under respektive bingoform.

Wizard of Odds kan du läsa en detaljerad artikel om hur du kan öka dina vinstchanser i bingo.