Bingo i mobilen

Att spela bingo i mobilen har ännu inte blivit ett lika vanligt tillval som hos till exempel nätcasinon eller pokersajter. Till en bit in i 2013 var det inga av de mer etablerade bingosajterna i Sverige som erbjöd någon app eller dylikt för att kunna spela i sin mobil. Fast först ut blev Maria Bingo att lansera en mobilprodukt.

En bingosajt som rekommenderas om du vill spela i mobilen är även Bertil, kolla in Bertil Bingo mobilsajt

tjej som spelar bingo i mobilen

Med möjligheten att spela bingo i mobilen kan du välja att spela var du än befinner dig. Du kan logga in direkt via din mobilen och köpa bingobrickor och vänta på att omgången ska börja precis som annars. Vad som erbjuds är 75-bollar, 90-bollars och variantbingo. Det finns också Mini-slots tillgängliga i bingoklienten som kan spelas direkt i mobilen. Chatt-funktionen har så klart också följt med i mobilversionen för att inget ska fattas från den ursprungliga upplevelsen.

När det gäller insättningar och uttag kan du sköta detta direkt via mobilen om du har en iPhone. Du kan också göra insättningar via en Android telefon så länge du har gjort din första insättning med kontokort via din dator.

Gå till Maria Bingo