Paf

Paf Bingo är en nordisk spelsajt med bas på Åland och är i mång och mycket unik aktör på markanden. Paf är en del av Ålands Penningautomatförening som utgör det statligt ägda monopolet på Åland (det går dock utmärkt för svenskar att registrera sig). Dem är heller inte som de festa aktörer ute efter att inbringa pengar till kapitalägare utan hela överskott går till till samhällsnyttiga ändamål.

Gå till Paf BingoAlla bingosajterRecension

Läs en fullständig recension av bingosajten Paf Bingo.

Pris per bricka

Här är några exempel av bingospelen på Paf och priser:

Bingo 90: min. insats 1 kr och max. insats 60 kr.
Bingo Variant: min. insats 20 kr och max. insats 240 kr.
Naturbingo: min. insats 5 kr och max. insats 100 kr.
Bingo with Friends: min. insats 5 kr och max. insats 100 kr.
Boss the Lotto: min. insats 10 kr och max. insats 400 kr.
Quick Draw Bingo: min. insats 2 kr och max. insats 120 kr.

Minimum insats gäller en bricka.

Vinster och jackpots

Som vanligt skiftar vinsternas storlek beroende på vilka dragningar du deltar i.

I Bingo Variant (se priser per bricka ovan) finns tre progressiva jackpots som startar på olika belopp: 500 000 kronor, 100 000 kronor och 12 500 kronor. Det krävs en 5-raders bingo inom 45 utrop för att vinna den största jackpotten, nästa jackpot utfaller till den som får 5-raders bingo inom 46-47 utrop och den minsta jackpotten delas ut för en 5-raders bingo mellan 48 och 52 utrop. När någon vinner jackpotten får alla en Splash.

Bonus

Eftersom Paf är något av en "goodwill"-sajt, det vill säga det ger bort sitt överskott markandsför dem sig själva inte med bonuserbjudanden. Däremot dyker tävlingar upp då och då där spelarna bland annat kan vinna resor.

Sedan fyller du i formuläret, gör en insättning och sedan kan du delta i bingodragningar direkt i webbläsaren.

Komma igång

När du ska spela för första gången behöver du börja med att registrera dig. När den här recensionen sammanställs hittas knappen för detta längst upp i högra hörnet (spelar du i mobil är det en endast ikon annars står det "Registrera dig" eller något liknande). När du klickat/pekat på denna öppnas en infälld ruta där du igen får klicka/peka på "Registrera dig gratis".

Transaktioner

När du gör en insättning till ditt konto på Paf finns flera alternativ. Förmodligen är det enklast för dig att använda ett kontokort som VISA eller MasterCard, men det finns även andra alternativ såsom Skrill och Neteller. Du kan även sätta in pengar från svensk bank genom e-betalning. Det är avgiftsfritt att sätta in pengar, men däremot ingår det en avgift på 40 kronor för uttag. Inga avgifter.

  • Kredit- och betalkort: VISA, MasterCard
  • E-plånböcker: Skrill, Neteller
  • Direkt banköverföring: e-betalning

Minsta insättning: 100 kronor (max. 10 000 kr)
Minsta uttag: 200 kronor (max. 15 000 kr)

Kundsupport

Kundsupport kan du få genom att ringa eller skicka mejl. Öppettider är 9-00 varje dag.
Telefon: 0200-119999 (gratis)
E-post: kundservice@paf.com

Vilka är Paf?

Som nämndes i inledningen av recensionen är Paf (vilket är en förkortning av Ålands Penningautomatförening) det statligt ägda spelmonopolet på Åland. Det grundades redan 1966 och etableringen på nätet startade 1999. Paf erbjuder bingo tillsammans med spelautomater, casino, lotterier och poker.

Gå till Paf BingoSe alla bingosajter

logo Paf bingo