Lyckobingo

Den svenska bingosajten LyckoBingo grundades 2008 och har funnits med ett tag nu. De har också förbättrat sin klient ett par gånger som numera består av enkel navigering och ren grafik. Detta är en bingosajt där det händer mycket med regelbundna kampanjer och bra erbjudanden till sina spelare. Vid sidan om bingo kan du också prova slots och skraplotter.

OBS! Lyckobingo finns inte längre

Recension

Läs en fullständig recension av bingosajten Lyckobingo.
Alla bingosajter

Pris per bricka

På LyckoBingo kostar brickorna 0,50 kronor till 1 krona. Det finns även möjligheter att spela gratis: var femtonde minut startar en ny omgång i rummet ”Gratis Bingo” med vinster upp till 70 kronor.

Spelutbud och jackpots

Du hittar bingospel hela dagen på LyckoBingo där du kan välja mellan 70 och 90 bollar. Ha också ögonen öppna för jackpottimmen om du lockas av extra stora vinster. Två gånger per kväll inträffar denna och då är det jackpotvinster som gäller! Brickorna till dessa dragningar kostar 2,50 kronor styck.

I lobbyn hittar du hela schemat samt beskrivning av vad som gäller för varje spel.

Bonus

Öppnar du ett konto på LyckoBingo får du 50 kronor gratis att spela för (gäller endast en gång per hushåll). För detta behöver du inte göra en insättning utan endast registrera dig och uppge en giltig e-post.

Om du gör en insättning kommer du dessutom få en frikostig bonus. Din första insättning matchas med 200%. Det innebär till exempel att du får 200 kronor extra vid en insättning på 100 kronor. Som mest kan du få 2 000 kronor i bonus om du sätter in 1 000 eller mer. Du får även 50% bonus på din andra insättning och då upp till maximal 600 kronor.

De villkor som gäller är att bonusen måste omsättas tio gånger innan pengarna är disponibla för uttag.

Komma igång

Vill du börja spela bingo på denna sajt följer du först en enkel process. Du börjar med att ange ditt namn, födelsedatum, kön, land och din e-post. Sedan väljer du ett användarnamn samt ett lösenord. Du måste också godkänna villkoren och bekräfta att du är minst 18 år. Det finns också ett fält för kampanjkod, men detta behövs inte eftersom du ändå får din bonus.

När du avklarat stegen för att registrera dig har du valet att göra en insättning eller provspela gratis. Gör du ingen insättning direkt kan du alltid göra detta senare.

Efter du gjort detta val och eventuellt genomfört en insättning hamnar du i lobbyn med översikt över spel och bland annat starttider för kommande bingodragningar. Här väljer du ett spel varefter bingospelet laddas i ett nytt fönster. När spelet har laddats kan du köpa de bingobrickor du vill ha.

Transaktioner

När du gör dina insättningar och uttag till spelkontot på LyckoBingo finns dessa betalningsmetoder tillgängliga:

  • Kredit- och betalkort: VISA, Electron, MasterCard, Maestro
  • E-plånböcker: Skrill, Neteller, Ukash, Paypal
  • Direkt banköverföring: Citadel

Minsta insättning: 100 kronor (max. 10 000 kr)
Minsta uttag: 100 kronor (max. 15 000 kr)

Kundsupport

LyckoBingo har en väl utrustad kundsupport som är på svenska och är öppen dynget runt. Du kan välja mellan telefon eller e-post:

E-post: kundsupport@bingoresponse.com
Telefon: 0200-884506
Det finns även live chat, vilken man dock får leta lite efter för att hitta.

Vilka är LyckoBingo?

LyckoBingo drivs av St Minver Ltd, ett stort företag inriktade på spel på nätet som bland annat även driver Caliber Bingo. Företaget har sin spellicens i Gibraltar och mjukvaran är framtagen av Boss Media.

Gå till LyckoBingo.comSe alla bingosajter

logo lyckobingo