BingOn

Bingon är en svensk bingosajt som bland annat har en rejäl bonus för nya spelare. Det är hög aktivitet på sajten med frekventa spelomgångar inklusive gratis bingospel. Här finns också en tanke kring det sociala med möjligheter att ha en egen profil, skicka vänförfrågan och chatta förstås.

Recension

Läs en fullständig recension av bingosajten BingOn.Alla bingosajter


Pris per bricka

På BingOn kostar brickorna 0,50 kronor till 1 krona. Det erbjuds gratisbingo med 10-50 kronor i priser varje gång.

Spelutbud och jackpots

Du hittar olika bingospel under dagen som startar med täta mellanrum. BingOn låter dig välja mellan 70- och 90-bollars bingo. I lobbyn ser du en lista med starttider och pris per bricka för kommande spelomgångar.

Förutom bingo finns ett brett utbud med spelautomater (s.k. slots) inklusive videopoker samt en del andra lustiga spel.

Bonus

BingOn har en rejäl bonus. När du gör din första insättning kommer denna matchas med 250%. Detta innebär att du kan sätta in 100 kronor och sedan ha totalt 400 kronor på ditt konto att spela för. Som mest kan du få 2000 kronor i bonus.

De villkor som gäller är att bonusen måste omsättas i spel innan pengarna som utgjorde din bonus blir disponibla för ett uttag.

Komma igång

Klicka på länken "Bli Medlem" på hemsidan och fyll sedan i formuläret för att bli registrerad. Efter du skapat ditt konto har du chansen att sätta in pengar, välj i så fall "Sätt in pengar", som du köper bingobrickor för och/eller använder i andra spel (läs mer nedan under "Transaktioner").

Tänk på att du nästföljande gånger måste logga in på BingOn för att kunna spela. En annan sak som är bra att känna till är att du även har möjligheten att ställa in begränsningar för ditt spelande i din personliga profil.

Transaktioner

För insättningar och uttag till spelkontot på Bingon har du dessa betalningsmetoder att tillgå:

  • Kredit- och betalkort: VISA, Electron, MasterCard
  • E-plånböcker: Skrill, Ukash
  • Direkt banköverföring: Nordea via Skrill

Minsta insättning: 100 kronor (max. 5 000 kr)
Minsta uttag: 100 kronor (max. 10 000 kr)*

*Avgift med 50 kronor för uttag under 300 kronor.

Kundsupport

BingOn har ett formulär på hemsidan genom vilket du kan skicka in frågor och få svar på svenska. Det finns även support i form av live chat samt via Skype.

Vilka är BingOn?

BingOn drivs av Latin Interactive Gaming LTD som är registrerade i Malta och är licenserade av Alderney Gambling Control Commission (AGCC).

Se alla bingosajter

logo bingon