888bingo

888bingo är en del av 888.com som är ett av de allra största företagen när det gäller spel online. Du kan räkna med en professionell support och pålitlig spelklient. Detta vid sidan av dina välkomsterbjudande som du kan läsa mer om nedan. Observera att 888bingo delvis är på engelska. Tips på svenska bingosajter är Maria och Paf.

Gå till 888bingoAlla bingosajterVälkomstbonus: 10% i bonus på alla dina insättningar. Sätt in 100 kr har du 110 kr att spela för. Villkor kan förekomma (se mer om vilkor i nedanstående recension).

Recension

Läs en fullständig recension av bingosajten 888bingo.

Pris per bricka

På 888bingo finns så pass billiga brickor som för 10 öre. Det vanligaste priset per bricka är annars 50 öre. Det finns också bingospel med jackpotts och i dessa fall kostar en bricka ett par kronor.

Spelutbud och jackpots

Du kan välja mellan 75- och 90-bollars bingo. Dessutom finns mönsterbingo där du i stället för en rad eller diagonal ska matcha ett förutbestämt mönster. I " High 5 Bingo" finns fem vinst möjligheter i form av rader, linjer och diagonaler.

Mellan bingospelen kan du få omväxling med ett av de många minispelen.

En bra sak som säkert uppskattas av många spelare är att 888bingo dagligen har bingospel med garanterade jackpottar, vilka alltså säkert kommer utbetalas under ett spel. Det handlar inte om några jättestora vinster, men ett par 100 kronor kommer garanterat ligga i vinstpotten när dessa dragningar spelas.

Bonus

Genom en registreringsbonus på 888bingo erhåller du 50 kronor som du kan börja spela med direkt.

Återinsättningsbonus finns sedan för dig som utnyttjat välkomstbonusen, vilken ger dig 10% extra att spela för på dina kommande insättningar.

De villkor som gäller är att bonusen måste omsättas två gånger ihop med din insättningssumma innan pengarna är disponibla för uttag. Detta är mycket bra då omsättningsvillkoren ofta är tio gånger bonusbeloppet. (För att få ut en bonus på 100 kronor behöver du omsätta 100 bonus + 100 kronor insättning 2 ggr = 300 kr total omsättning.)

Komma igång

Det är enkelt att bli medlem på 888bingo och börja spela. Du måste först ange ditt namn, födelsedatum, kön, land och din e-post samt ett användarnamn och ett lösenord. Som vanligt gäller en åldersgräns på 18 år. Det finns också ett fält för kampanjkod, men detta behövs inte eftersom du ändå får din bonus (detta är mest något sajten använder för att spåra resultaten av sin marknadsföring).

När du avklarat stegen för att registrera dig har du valet att göra en insättning eller provspela gratis. Gör du ingen insättning direkt kan du alltid göra detta senare.

I lobbyn kan du orientera bland bingospelen som står till buds. Här kan du se olika kategorier av spel, starttider för kommande spel tillsammans med pris för bricka och vinstsumma. Sedan är det bara att välja ett spel och vänta på att det ska starta.

Transaktioner

När du gör dina insättningar och uttag till spelkontot på 888bingo finns dessa betalningsmetoder tillgängliga:

  • Kredit- och betalkort: VISA, Electron, MasterCard, Maestro
  • E-plånböcker: Ukash, Entropay, Neteller
  • Direkt banköverföring: Citadel

Minsta insättning: 100 kronor (max. 10 000 kr)
Minsta uttag: för att göra ett uttag måste du ha gjort en insättning på minst 300 kronor.

Kundsupport

888bingo saknar telefonsupport, men har en väl fungerande e-post support som är på svenska.

E-post: kundsupport@bingoresponse.com

Vilka är 888bingo?

888bingo är en del av 888.com som ägs av 888 Group med högkvarter i Gibraltar. Spellicensen är utfärdad av Gibraltars regering. 888.com har fått en rad utmärkelser, bland annat som Bästa vadslagnings- och spelföretag av Leisure Report Awards 2007 och 2008. Företagets holdingbolag är också börsnoterat sedan 2005.

Gå till 888bingoSe alla bingosajter

logo 888bingo